Business Travel Days

Αγοράστε αυτό που χιλιάδες επιχειρήσεις αγοράζουν σε όλο τον κόσμο για να προστατεύσουν τα στελέχη τους , αλλά και την ρευστότητά τους.

Τι είναι το Business Travel Days (BTD)

Το Business Travel Days, είναι το ασφαλιστικό εργαλείο των σύγχρονων επιχειρήσεων, των οποίων τα στελέχη ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Προσφέρει πλήρη Ιατροφαρμακευτική κάλυψη με απευθείας πληρωμή σε όλα τα νοσοκομεία του κόσμου , καθώς επίσης και κάλυψη των εξωνοσοκομειακών εξόδων.

Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις έχουν πλήρη έλεγχο των έκτακτων εξόδων που μπορεί να προκύψουν μιάς και που ο κάθε εργαζόμενος έχει μία δική του κάρτα ασφάλισης που καλύπτει τα ιατροφαρμακευτικά του έξοδα στο εξωτερικό.

Σε τι διαφέρει;

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του B.T.D. είναι :

  • Εύκολη on line διαδικασία ασφάλισης
  • Απεριόριστη νοσοκομειακή καλυψη
  • Χαμηλό κόστος
  • Φοροαπαλλαγή για την επιχείριση
  • Ειδική πλατφόρμα διαχείρισης για το HR
  • Απευθείας πληρωμή σε όλα τα νοσοκομεία του κόσμου (*)

(*) Μπορεί σε εμπόλεμες περιοχές να μην δωθεί κάλυψη.

Τι καλύπτει ;

Βασικά οι καλύψεις του B.T.D. αφορούν το οποιοδήποτε ιατρικό έξοδο προκύψει σε στέλεχος της επιχείρησής σας εκτός του τόπου μόνιμης διαμονής του .

Όμως μπορείτε στις καλύψεις του να προσθέσετε και απώλεια αποσκευών ή ταξιδιωτικών εγγράφων , κόστη που θα προκύψουν από καθυστέρηση ή αναβολή της πτήσης του , αστική ευθύνη , επαναπατρισμό κ.α.

Αν χρειάζεστε αναλυτικά τις καλύψεις ζητήστε πιο κάτω τιμολόγηση και δείτε αναλυτικά τις παροχές

Ποιοι το χρειάζονται;

Όσες εταιρίες έχουν πάνω από 5 άτομα προσωπικό που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Η κάλυψη μπορεί να επεκταθεί ακόμη και σε φιλοξενούμενους της επιχείρισης στην Ελλάδα για παράδειγμα εάν κάποια εταιρία καλέσει κάποιους προμηθευτές της ή πελάτες της σε κάποια συνάντηση εκτός της χώρας που μόνιμα διαμένουν , μπορείτε μέσω αυτού του προγράμματος να τους προφέρετε πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, περιορίζοντας έτσι την ευθύνη σας στο ελάχιστο και παρουσιάζοντας ένα υψηλού επιπέδου εταιρικό προφίλ.

Η εταιρία μου έχει ήδη ομαδικό συμβόλαιο για τους υπαλλήλους της.

Στην περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα διεθνές ομαδικό συμβόλαιο , πιθανότατα να μην χρειάζεστε το B.T.D.

Αν όμως η εταιρία σας , έχει αγοράσει συμβόλαιο από κάποια τοπική εταιρία , τότε το πιο πιθανό είναι :

Τα όρια κάλυψής σας για νοσοκομεία να μην ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση και για πολλές ιατρικές περιπτώσεις το όριο κάλυψης δεν επαρκεί, που σημαίνει ότι η εταιρία σας θα πρέπει να εκταμιεύσει άμεσα χρήματα για την παραμονή του υπαλλήλου σας εντός ιδιωτικού νοσοκομείου

Επιπλέον η πληρωμή έστω και του ορίου κάλυψης γίνεται μόνο αν πληρώσετε εσείς , μεταφράσετε τα τιμολόγια και όλα τα δικαιολογητικά στο προξενείο της χώρας που θα προκύψει η εισαγωγή και κατόπιν τα καταθέσετε για να λάβετε πίσω το ποσό που βάση όρων σας αντιστοιχεί που πάλι σημαίνει ότι η εταιρίας σας θα χρειαστεί να εκταμιεύσει άμεσα χρήματα.

Ενώ με το B.T.D. αποκτάτε απευθείας πληρωμή και απεριόριστη κάλυψη σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν ταξιδεύουν τα στελέχη σας.

Έχετε απορίες;

Αν έχετε απορίες σχετικά παρακαλώ στείλτε μας email στο info@international-brokers.com και θα σας απαντήσουμε μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Κανονίστε μία συνάντηση

Κανονίστε μία συνάντηση μαζί μας, να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τις παροχές και τα οφέλη του B.T.D.

Πατώντας στον πιό κάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την διαθεσιμότητά μας και να κλείσετε online την ημέρα και την ώρα που θα σας βόλευε.

Πατήστε εδώ

Θέλετε να ασφαλιστείτε; Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης

Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση, θα σας σταλεί αντίγραφο στο email που θα δηλώσετε. Στην συνέχεια δημιουργείται το συμβόλαιο για λογαριασμό της εταιρίας σας. Σε 3-5 εργάσιμες ημέρες θα εκδοθεί τιμολόγιο στα στοιχεία της εταιρίας σας και μόλις εξοφληθεί θα σας σταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στην πλατφόρμα διαχείρισης του συμβολαίου σας.

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα θα μπορείτε να εκδίδετε πιστοποιητικά ασφάλισης για όποιο στέλεχος της επιχείρισής σας ταξιδεύει και να έχετε το πλήρες ιστορικό των ταξιδιών.