Ταυτότητα

Πατήστε εδώ για να δείτε συνοπτικά τα βασικά στοιχεία ταυτότητας της εταιρίας

Στοιχεία εταιρίας

Αρ. Μητρώου: 363978

Αρ. ΓΕΜΗ:141495903000

Αρ. Ειδικού Μητρώου Μεσιτών :340

ΑΦΜ: 800806058

Διεύθυνση Κεντρικών: Λ. Μεσογείων 256 , 15561 , Χολαργός

Περισσότερα….

Μάθετε για εμάς

Πληροφορίες για τους International-Brokers.com

Η International Brokers.com είναι μία κορυφαία Ελληνική εταιρία στην Διεθνή Ιδιωτική ασφαλιστική αγορά.

Η μοναδική μας διείσδυση στην παγκόσμια αγορά, η από το 1991 εμπειρία μας και η εξειδίκευση στα Διεθνή προγράμματα υγείας , εγγυώνται ότι, κάθε  πελάτης μας, λαμβάνει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα του. Με εξυπηρέτηση VIP και πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής, είναι σίγουρο ότι με εμάς, η ασφάλισή σας γίνεται απλή, διαφανής, και απολαυστική.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο συνεργάτης σε θέματα ασφάλισης, ώστε να διασφαλίσουμε την ηρεμία σας είτε είστε ιδιώτης είτε εταιρικός πελάτης.

Οι αξίες μας

  • Εμπιστοσύνη
  • Ακεραιότητα
  • Αξιοπιστία
  • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  • Συνέπεια
  • Υπευθυνότητα
  • Επαγγελματισμός
  • Διαφάνεια
  • Καινοτομία

Γνωρίστε μας  The Team

Η εταιρία μας, στελεχώνεται από έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς που σκοπό έχουν με αντικειμενικότητα να βρουν την καταλληλότερη για εσάς ασφαλιστική λύση. Συνεργάτες της εταιρίας μας είναι διακεκριμένοι διαμεσολαβητές καθώς επίσης και μεγάλα μεσιτικά και πρακτορειακά γραφεία που μέσω των συμβάσεων μας στο εξωτερικό, δίνουν πρόσβαση στους πελάτες τους σε λύσεις υψηλής ποιότητας.

Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Γιάννης Μάμαλης ο οποίος γεννήθηκε το 1972 και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 1991 ασχολήθηκε με τα ασφαλιστικά αρχικά σε Agency. Το 1994 αναβαθμίστηκε σε Unit Manager δημιουργώντας την πρώτη του ομάδα ασφαλιστών. Το 1997 ξεκίνησε την ανεξάρτητη πορεία του στις ασφάλειες και την είσοδο του στον χώρο της μεσιτείας των ασφαλίσεων. Το 2004 μαζί με άλλους 5 μεσίτες πρωτοπαρουσίασε στο ευρύ κοινό την ασφαλιστική AXA PPP. Το 2009 έκανε γνωστή την Interglobal στην Ελλάδα. Η Interglobal (πλέον AETNA) αποτέλεσε και αποτελεί μία από τις πλέον πρωτοποριακές εταιρίες ασφάλισης. Κατόπιν συνεργάζεται με τις περισσότερες Διεθνείς αλλά και τοπικές ασφαλιστικές εταιρίες, έχοντας δημιουργήσει ειδικά προγράμματα ασφάλισης.

Click to chat
99%

First Reply on time

98%

SLA Fulfillment

100%

GDPR Compliant

Έχετε απορίες;

Ο Broker είναι η πιο αντικειμενική μορφή διαμεσολάβησης, η οποία δεν εξαρτάται από καμία ασφαλιστική εταιρία. Έτσι του δίνεται η δυνατότητα να ενεργεί αποκλειστικά για το συμφέρον των πελατών του.

Η δουλειά μας είναι να σας παρουσιάζουμε λύσεις, χωρίς να σας υποχρεώνουμε ποια θα διαλέξετε. Εσείς διατηρείται το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σας παρουσιάσουμε – συγκρίνουμε την οποιαδήποτε άλλη λύση εσείς θέλετε από οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρία.

Ο Πράκτορας νομικά αντιπροσωπεύει μία η περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες. Ο Broker αντιπροσωπεύει τον πελάτη απέναντι στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.

Η αμοιβή μας συνήθως προέρχεται από την ασφαλιστική εταιρία που εσείς θα διαλέξετε. Αυτή η αμοιβή εμπεριέχεται στο ασφάλιστρο που θα πληρώνατε είτε μεσολαβούσε ένας ασφαλιστής είτε ένας πράκτορας . Σε περίπτωση που συμφωνηθεί διαφορετικά μπορούμε να λάβουμε αμοιβή από εσάς είτε για να σας παρουσιάσουμε κάποια ασφαλιστική μελέτη, είτε για να σας διευκολύνουμε στην διαχείριση κάποιας αποζημίωσης που διεκδικείτε από ασφαλιστική εταιρία.

Στην απίθανη περίπτωση που μία μεσιτική εταιρία κλείσει , το συμβόλαιό σας δεν αλλάζει και η εξυπηρέτησή σας μπορεί να γίνει από κάποιον άλλον διαμεσολαβητή.

Αν έχετε ήδη κάποιο συμβόλαιο και θέλετε να το διαχειριζόμαστε εμείς απέναντι στην ασφαλιστική, χωρίς να αλλάξει τίποτε από τους όρους του και τα ασφάλιστρά του μπορείτε να μας ζητήσετε να το εξυπηρετούμε.

Επειδή ο Μεσίτης αντιπροσωπεύει τον πελάτη και όχι τις ασφαλιστικές εταιρίες, η ερώτηση αυτή έχει την απάντηση με όλες. Η εταιρία μας βέβαια προτιμάει να χειρίζεται συμβόλαια πελατών μέσω εταιριών υψηλής αξιοπιστίας.

Τα ασφάλιστρά σας πάντα τα πληρώνετε απευθείας στην ασφαλιστική εταιρία. Η εταιρία μας δεν εισπράττει με οποιοδήποτε τρόπο χρήματα για λογαριασμό των ασφαλιστικών.

Βεβαίως και μπορείτε.  Ο ρόλος μας είναι καθαρά συμβουλευτικός. Μέσω της εταιρίας μας μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας και εμείς να φροντίσουμε τηρώντας τις πολιτικές μας εξυπηρέτησης (Service Level Agreements) να λάβουμε για λογαριασμό σας την απάντηση από την ασφαλιστική. Αν όμως εσείς θέλετε να αναλάβετε το όποιο κόστος αυτής της επικοινωνίας, προφανώς και μπορείτε.

Η εταιρία μας είναι ευαισθητοποιημένη στην διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων και δεν δίνει σε τρίτους (άσχετους με την ασφαλιστική σας σύμβαση) στοιχεία για εσάς. Για λεπτομέρειες διαβάστε την πολιτική μας εδώ

Ναί η εταιρία μας εξασκεί και έχει άδεια για ασφαλίσεις όλων των ειδών .

Εγγραφή στο Newsletter