Δημοσιεύθηκε :September 1, 2020

Categories: Strategy|

Επενδύουμε σε εσάςστην ικανοποίηση σαςστην εξυπηρέτηση σας

Στην International-brokers.com πιστεύουμε πολύ στην σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, για τον λόγο αυτό προβήκαμε σε μία σημαντική επένδυση με σκοπό την ριζική μεταβολή του μηχανογραφικού συστήματος εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Πλέον η  εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας μας στηρίζεται σε ένα αυτόνομο λειτουργικό σύστημα το οποίο έχει δυνατότητα να καταμετρά με λεπτομέρεια τις αποδόσεις των στελεχών του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών  σε σχέση με τους χρόνους και με την επάρκεια των λύσεων/αποκρίσεων που δίνονται.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης αυτής, όσοι είστε ήδη πελάτες μας θα λάβετε ένα e-mail για την εγγραφή σας στην ειδική αυτή η πλατφόρμα εξυπηρέτησης ,όπου θα μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα , να θέσετε νέα ερωτήματα όπως επίσης και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό της ηλεκτρονικής επικοινωνίας που είχατε με την εταιρεία μας από την έναρξη της συνεργασίας μας. (προφανώς η εγγραφή σας σε αυτή την πλατφόρμα είναι προεραιτική και δεν επηρεάζει την εξυπηρέτηση που θα έχετε από την εταιρία μας στα αιτήματά σας.)

Η εταιρεία μας επενδύει τα μέγιστα στην στελέχωση του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών με σκοπό να βελτιώσει και να αναβαθμίσει την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρεται,ενώ παράλληλα στηρίζεται και στην δική σας γνώμη και συνεχή αξιολόγηση!

Συνεχίζουμε προσφέροντας σας ταχύτητα , αξιοπιστία και πάνω απ΄όλα ποικιλία αντικειμενικών λύσεων

Πιο κάτω δείτε τα αποτελέσματα του τμήματος εξυπηρέτησης της εταιρίας μας για τον μήνα Αύγουστο!

Εξυπηρετήσαμε περισσότερα από 400 αιτήματα σας, μέσα στον Αύγουστο με επάρκεια...

blank

Νέα πλατφόρμα γρήγορων απαντήσεων

Δημιουργήσαμε επίσης μία νέα πλατφόρμα για γρήγορες απαντήσεις στις πιο κοινές ερωτήσεις που έχουμε δεχθεί από εσάς.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε ακόμη πιο άμεσα 24/7 να έχετε απάντηση σε πολλά ερωτήματα σας.

Και σε περίπτωση που το ερώτημα σας δεν μπορεί να απαντηθεί μέσα από την πλατφόρμα στείλτε το μας με ένα email και θα φροντίσουμε άμεσα να σας απαντήσουμε .

Αν το ερώτημα σας είναι γενικό , τότε να είστε σίγουρος/η ότι την επόμενη φορά θα βρείτε την απάντηση ήδη στην πλατφόρμα μας εσείς και κάθε άλλος πελάτης μας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι η απαντήσεις στην απορία ενός πελάτη μας, μοιράζεται με όλους τους πελάτες μας ως απάντηση για να συνεισφέρει στη ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

https://my.international-brokers.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...