Εταιρίες που έχετε εμπιστευτεί

Αν είστε από τους τυχερούς εργαζόμενους που η εταιρία τους τους διαθέτει ομαδική ασφάλιση, τότε αξίζει να διαβάσετε αυτή την σελίδα προσεχτικά.

Τα ομαδικά συμβόλαια

Τα ομαδικά συμβόλαια είναι συμβόλαια που με χαμηλό κόστος μπορούν και προσφέρουν πολλές παροχές στους εργαζόμενους . Αν το συμβόλαιο έχει γίνει μέσω μίας τοπικής ασφαλιστικής εταιρίας συνήθως καλύπτονται τα πιο κάτω:

 • Νοσοκομειακή περίθαλψη μέχρι ενός ποσού
 • Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη (ιατροί , φάρμακα , διαγνωστικές εξετάσεις)
 • Κεφάλαιο Θανάτου ή ανικανότητας.

Ποια είναι τα θετικά σημεία;

Τα θετικά σημεία για τον εργαζόμενο, ενός ομαδικού είναι ότι με μηδενικό κόστος αποκτά πρόσβαση στην ιδιωτική περίθαλψη χωρίς πολλές φορές να ελεγχθεί η κατάσταση υγείας του

Υπάρχουν αρνητικά;

Ναί. Υπάρχουν κάποια σημαντικά αρνητικά και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται να διαβάσετε αυτό το άρθρο

 • Η κάλυψη δεν είναι ισόβια.

Μόλις συνταξιοδοτηθείτε ή αν αλλάξετε εταιρία τότε παύει η κάλυψή σας. Έτσι στην ηλικία που στατιστικά είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείτε την ιατροφαρμακευτική κάλυψη μπορεί να βρεθείτε χωρίς ιδιωτική ασφάλιση.

Και όπως αντιλαμβάνεστε η δυνατότητα ασφάλισης σε εκείνη την ηλικία δεν είναι εξασφαλισμένη διότι το ιατρικό σας ιστορικό μπορεί να είναι ήδη επιβαρυμένο.

 • Η κάλυψη δεν είναι πλήρης

Αν και οι καλύψεις ενός ομαδικού είναι αρκετές, συνήθως τα όρια κάλυψης είναι χαμηλά.

Τα περισσότερα ομαδικά στην Ελλάδα καλύπτουν μέχρι 20.000 ή το πολύ 50.000 ευρώ τον χρόνο. Ποσά τα οποία για απλές περιπτώσεις σίγουρα επαρκούν , αλλά για σοβαρά προβλήματα υγείας σίγουρα όχι. Και δυστυχώς αρκετές φορές μετά από κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ενδέχεται να χάσετε και την δουλειά σας και κατά συνέπεια και την ομαδική κάλυψη.

 • Η εντατική δεν καλύπτεται πλήρως

Στα περισσότερα ομαδικά η κάλυψη της εντατικής καλύπτεται μέχρι συνήθως του ποσού των 300-600 ευρώ ανά ημέρα. Όμως το κόστος της εντατικής συνήθως ξεπερνάει τα 2.500 ευρώ την ημέρα. Επίσης σε πολλά ομαδικά υπάρχει περιορισμός στις ημέρες που καλύπτουν την νοσηλεία στην εντατική (συνήθως 14 ημέρες).

Υπάρχει λύση για να καλύψετε τα αρνητικά ενός ομαδικού;

Ναί. Μέσω προγραμμάτων επέκτασης ομαδικού μπορείτε με πολύ χαμηλό κόστος να εξασφαλίσετε εσάς και την οικογένειά σας πλήρως.

Τι είναι τα προγράμματα επέκτασης ομαδικού;

Είναι ειδικά ατομικά συμβόλαια υγείας τα οποία συνδυάζονται με το ομαδικό σας συμβόλαιο και σας προσφέρουν:

 • Ισοβιότητα κάλυψης (οι ισχύς του διατηρείται ακόμη και αν διακοπεί το ομαδικό σας.)
 • Όριο ασφάλισης έως και 5.000.000 ευρώ τον χρόνο
 • Πλήρη κάλυψη της εντατικής

Πόσο κοστίζει ένα πρόγραμμα επέκτασης ομαδικού;

Το κόστος εξαρτάται από την ηλικία σας , το ομαδικό που έχετε καθώς επίσης και το επάγγελμά σας.

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε κάποιες τιμές πιο κάτω (τιμολόγηση 2018)

1 Άνδρας

<14Euroτον μήνα
 • Ηλικία 35 ετών

Οικογενειακό 4 ατόμων

<26Euroτον μήνα
 • Ηλικίες (35 ετών και <10)

Αφού έχετε το προνόμιο της ομαδικής ασφάλισης μην διστάσετε με ελάχιστα χρήματα να προσφέρετε σε εσάς και στην οικογένειά σας μία πλήρη και ουσιαστική ιδιωτική περίθαλψη.

Αν θέλετε να σας στείλουμε μία προσωποποιημένη προσφορά , χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους σας, συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα.